Naložená vařená vejce
25 min.

Ingredience
- 12kusůVejce slepičí
- 12kusůBobkový list
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1lžičkaZázvor mletý
- 0,25litrOcet vinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
432 mg
Cukr
956 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, proložíme bobkovým listem a vložíme do velké sklenice. Ve vodě svaříme ocet s kořením, necháme vychladnout, směsí zalijeme vejce a sklenici uzavřeme. Odložíme na několik dnů. Když vejce ztmavnou, vyjmeme je, nakrájíme podélně na poloviny a podáváme s hořčicí a plackami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.