Naložené ovoce v brandy

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
145 g
Vláknina
13 g
Cukr
118 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodní meloun rozpůlíme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na kostky. Broskve omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Jahody omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Do připravených sklenic střídavě klademe kousky ovoce a prokládáme vrstvou cukru. Přidáme nové koření, skořici a vše zalijeme brandy.
  • 3
    Skleničky vzduchotěsně uzavřeme a necháme 6 týdnů odpočívat v temnu a chladu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.