Naložené ovoce v brandy
45 min.
Ingredience
- 7centilitrůBrandy peach
- 1kusMeloun vodní
- 2kusyBroskve
- 200gramůJahody zahradní
- 4kusyNové koření celé
- 2kusySkořice celá
- 375gramůCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
145 g
Vláknina
13 g
Cukr
118 g
Postup přípravy
- 1Vodní meloun rozpůlíme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na kostky. Broskve omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Jahody omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky.
- 2Do připravených sklenic střídavě klademe kousky ovoce a prokládáme vrstvou cukru. Přidáme nové koření, skořici a vše zalijeme brandy.
- 3Skleničky vzduchotěsně uzavřeme a necháme 6 týdnů odpočívat v temnu a chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.