Naložený hermelín s chilli papričkami
20 min.
Ingredience
- 2kusyCibule červená
- 6stroužkůČesnek
- 4kusyChilli paprička
- 2lžíceMcCountry
- 500mililitrůOlej slunečnicový
- 720gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1581 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
137 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
403 mg
Postup přípravy
- 1Hermelíny podélně rozřízneme a obalíme v country koření. Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a stroužky necháme vcelku. Chilli papričky omyjeme a nijak nekrájíme.
- 2Do větší sklenice postupně vrstvíme půlky hermelínů, prokládáme je nakrájenou cibulí, česnekem a chilli papričkami.
- 3Poté vše zalijeme slunečnicovým olejem. Víko sklenice vzduchotěsně uzavřeme a hermelíny necháme před podáváním 7 dnů uležet v temnu a chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.