Námořnická omáčka
40 min.
Ingredience
- 30gramůŽampiony čerstvé
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCibule
- 0,5litrVývar rybí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme očištěné, drobně nakrájené žampiony a podusíme.
- 2Potom vše zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme rybím vývarem. Podle chuti osolíme a krátce povaříme.
- 3Hotovou omáčku zjemníme žloutkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.