Nasolené citrony

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře omyté citrony nakrájíme i s kůrou na plátky a zbavíme je jader.
  • 2
    V míse promícháme připravené citrony s nasekanými feferonkami, solí, zázvorem a chilli kořením. Směs vložíme do sklenic a uzavřeme. Necháme stát na prudkém slunci 14 dní, nebo dáme na celý den do trouby na nejmírnější plamen.
  • 3
    Citrony necháme zrát asi 2 měsíce.
  • 4
    Podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.