Nejlepší pomazánka na jednohubky
23 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 50gramůTavený smetanový sýr se šunkou
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 50gramůSýr Niva (Rokfór)
- 50gramůSýr Eidam uzený 45%
- 2kusyVejce slepičí
- 400mililitrůVoda pitná
- 100gramůŠunka dušená
- 3stroužkyČesnek
- 50gramůMajonéza
- 100gramůZakysaná smetana
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
33 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
53 mg
Cukr
818 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a oloupeme. Česnek utřeme, šunku nakrájíme na nudličky. Tvrdé sýry nastrouháme.
- 2V míse utřeme tavený sýr s máslem a nastrouhanou nivou. Přidáme nahrubo nastrouhaná vejce, šunku, česnek, smetanu a majonézu. Vše promícháme ručním mixerem.
- 3Před podáváním pomazánku vychladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.