Nejlepší pomazánka na jednohubky

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
33 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
53 mg
Cukr
818 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a oloupeme. Česnek utřeme, šunku nakrájíme na nudličky. Tvrdé sýry nastrouháme.
  • 2
    V míse utřeme tavený sýr s máslem a nastrouhanou nivou. Přidáme nahrubo nastrouhaná vejce, šunku, česnek, smetanu a majonézu. Vše promícháme ručním mixerem.
  • 3
    Před podáváním pomazánku vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.