Nejlepší tvarohové řezy

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
141 g
Vláknina
19 mg
Cukr
133 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Plech vyložíme pečícím papírem.
  • 2
    V misce ušleháme žloutky s moučkovým cukrem, přimícháme horkou vodu, polohrubou mouku, jedlou sodu, kakao, olej. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a poté ho opatrně zamícháme do těsta. Hotové těsto nalijeme na plech a vložíme do trouby. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Upečený korpus necháme vychladnout.
  • 4
    V míse smícháme máslo, tvaroh a moučkový cukr. Hotovou tvarohovou směsí potřeme vychladlý korpus.
  • 5
    Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu s máslem a poté nalijeme na tvarohovou směs. Hotové řezy vložíme na 30 minut do chladničky a po ztuhnutí čokolády můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.