Nepečené hříbečky z mandlového těsta

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
4 g
Cukr
69 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Strouhané ořechy a mandle smícháme s bílkem a utlučeme v hmoždíři. Vysypeme na vál, přidáme cukr a bílek, přilijeme rum a vypracujeme těsto. Hmotu rozdělíme na dvě části.
  • 2
    Do jedné vmícháme nastrouhanou čokoládu, vytvoříme hlavičky hříbečků a do každé uděláme obrácenou vařečkou dolíček. Ze světlé části vytvarujeme nožičky, bílkem spojíme s hlavičkami a na prkénku posypaném cukrem necháme oschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.