Nepečený čokoládový koláč

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
47 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Korpus: smícháme müsli, máslo a cukr a stejnoměrně vyložíme dno formy. Vychladíme.
  • 2
    Rozpustíme čokoládu, občas zamícháme. Necháme prochladnout.
  • 3
    Odměřené množství vody smícháme s želatinou. Necháme stát 10 minut, až želatina nabobtná. Postavíme misku do pánve s horkou vodou a mírně zahřejeme, až se želatina rozpustí.
  • 4
    Tvaroh vyšleháme dohladka. Přidáme žloutky a cukr a dále šleháme. Přimícháme zakysanou smetanu, změklou čokoládu, nasekanou čokoládu a želatinu. Dobře promícháme.
  • 5
    Ušleháme z bílků tuhý sníh a vmícháme jej opatrně do čokoládového krěmu. Krém nalijeme na dno z müsli a vychladíme do ztuhnutí.
  • 6
    Na koláč nastříkáme pusinky ze šlehačky a ozdobíme čokoládovými hoblinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.