Nepečený krémový dort s pomeranči

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
40 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
936 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozdrtíme sušenky a promícháme je s máslem. Dortovou formu vymažeme máslem a dno pokryjeme rozdrcenými sušenkami, upěchujeme. Na 30 minut dáme do chladu.
  • 2
    V malém kastrůlku přivedeme k varu smetanu, nastrouhanou pomerančovou kůru a želatinu. Odstavíme.
  • 3
    Lučinu a mascarpone vyšleháme s cukrem, přilijeme pomerančový likér a vyšleháme do hladkého krému, který spojíme s pomerančovou smetanou a dobře promícháme.
  • 4
    Krém naneseme na sušenkový základ,urovnáme a dáme přes noc vychladit.
  • 5
    Zdobíme plátky pomeranče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.