Neslazený mošt z hroznového vína
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
48 g
Postup přípravy
- 1Bobule hroznového vína otrháme, odstraníme stopky, důkladně propláchneme pod tekoucí vodou a v nerezové nádobě rozmačkáme. Poté vylisujeme, šťávu necháme stát, dokud se kal neusadí.
- 2Čistý mošt scedíme přes plátno nebo stáčíme gumovou hadičkou. Přelijeme do lahví, uzavřeme, naskládáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme, uložíme na temném a suchém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.