Netradiční fondue z hermelínu
140 min.
Ingredience
- 4kusySýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1kusKlobása ostravská
- 60gramůMrkev kořen
- 100gramůKrabí tyčinky
- 30gramůKrevety tygří - loupané
- 6plátkůChléb konzumní
- 20gramůHroznové víno
- 1kusPárky Frankfurtské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
997 mg
Cukr
774 mg
Postup přípravy
- 1Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy.
- 2Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu rozkrojíme do kříže a cípky vytočíme nahoru. Zbývající suroviny dle libosti napichujeme na vidličku a namáčíme do rozpuštěného hermelínu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.