Netradiční fondue z hermelínu

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
997 mg
Cukr
774 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy.
  • 2
    Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu rozkrojíme do kříže a cípky vytočíme nahoru. Zbývající suroviny dle libosti napichujeme na vidličku a namáčíme do rozpuštěného hermelínu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.