Nočky po italsku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusFeferony
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 80gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 500gramůBramborové noky
- 2litryVoda pitná
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
40 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmahneme slaninu, přisypeme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
- 2Přidáme rajčata v plechovce, feferonku zbavenou semínek nakrájenou najemno.
- 3Přivedeme k varu a necháme vařit, dokud se rajčata nevyvaří a omáčka nezhoustne.
- 4Mezitím uvaříme nočky dle návodu v osolené vodě.
- 5Poté je vyjmeme z vody a servírujeme s omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.