Nočky po italsku

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
40 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmahneme slaninu, přisypeme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
  • 2
    Přidáme rajčata v plechovce, feferonku zbavenou semínek nakrájenou najemno.
  • 3
    Přivedeme k varu a necháme vařit, dokud se rajčata nevyvaří a omáčka nezhoustne.
  • 4
    Mezitím uvaříme nočky dle návodu v osolené vodě.
  • 5
    Poté je vyjmeme z vody a servírujeme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.