Noky se zelím a slaninou

30 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
44 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Noky dáme ohřát na napařovač do hrnce s vodou a 1 lžící oleje.
  • 2
    Zatím v kastrolu rozpálíme sádlo, na něj vložíme nakrouhané zelí a restujeme za stálého míchání, až změkne. Na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu. Ohřáté noky přidáme k orestovanému zelí, osolíme, promícháme, rozdělíme na jednotlivé porce a přelijeme horkou slaninou i se škvarečky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.