Noky z odpalovaného těsta smažené II.

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1249 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
126 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
925 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu osolíme, přivedeme k varu, přidáme máslo. Až se máslo rozehřeje, přisypeme mouku, na mírném ohni mícháme do doby, kdy se už těsto nebude chytat dna. Necháme trochu vychladnout, postupně vmícháme vejce a po každém těsto dobře vypracujeme.
  • 2
    Lžičkou namáčenou v tuku vykrajujeme nočky, házíme do horkého tuku a smažíme. Dáme okapat na papírový ubrousek, podáváme k pečením a zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.