Noky z piva sypané eidamem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
76 g
Cukr
335 mg
Vápník
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme v pivu, smícháme s moukou, solí a vypracujeme hladké těsto. Namočenou lžičkou vykrajujeme malé nočky, které zavařujeme do vroucí osolené vody.
  • 2
    Když noky vyplavou (promícháme je ode dna, aby se nepřichytily), vybereme je děrovanou naběračkou, v cedníku necháme okapat.
  • 3
    Servírujeme s máslem a sypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.