Novoroční vepřové kapsy

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na vyšší řízky. Prořízneme do nich kapsy, maso jemně naklepeme a kapsy zevnitř vytřeme kečupem.
  • 2
    Do plátků šunky zabalíme na hranolky rozkrájené broskve, vložíme do připravených řízků a kapsy uzavřeme jehlami.
  • 3
    Vzniklé závitky obalíme v mouce, vložíme na rozehřátý olej a máslo, podlijeme trochou vody. Zvolna dusíme do měkka.
  • 4
    Před koncem dušení maso posypeme nastrouhaným sýrem, který necháme pod pokličkou jen roztavit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.