Nudle s kuřetem a brukví
45 min.
Ingredience
- 300gramůNudle rýžové
- 5gramůZázvor celý
- 8gramůCukr třtinový
- 8gramůSůl
- 120gramůKuřecí prsa
- 200gramůTreska aljašská
- 30mililitrůOmáčka sójová
- 150gramůBrukev řepka
- 2litryVývar slepičí
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1584 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
9 g
Sacharidy
282 g
Vláknina
10 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rýžové nudle vložíme do mísy, zalijeme vroucí vodou, zakryjeme a necháme 20 minut dojít. Potom zcedíme a necháme okapat.
- 2V hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme zázvor, cukr a sůl, kuřecí maso nakrájené na kostky, a povaříme na mírném ohni 5 minut. Přihodíme filé z tresky vcelku, vaříme další 4 minuty, a odstavíme. Do horkého vývaru přihodíme nudle, natrhanou brukev řepku, sójovou omáčku, dosolíme a můžeme servírovat v miskách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.