Nudle s kuřetem a brukví

45 min.

Ingredience

      • 300gramůNudle rýžové
      • 5gramůZázvor celý
      • 8gramůCukr třtinový
      • 8gramůSůl
      • 120gramůKuřecí prsa
      • 200gramůTreska aljašská
      • 30mililitrůOmáčka sójová
      • 150gramůBrukev řepka
      • 2litryVývar slepičí
      • 0,5litrVoda pitná
    Počet porcí:
    1

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    1584 kcal
    Bílkoviny
    84 g
    Tuky
    9 g
    Sacharidy
    282 g
    Vláknina
    10 g
    Cukr
    8 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Rýžové nudle vložíme do mísy, zalijeme vroucí vodou, zakryjeme a necháme 20 minut dojít. Potom zcedíme a necháme okapat.
    • 2
      V hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme zázvor, cukr a sůl, kuřecí maso nakrájené na kostky, a povaříme na mírném ohni 5 minut. Přihodíme filé z tresky vcelku, vaříme další 4 minuty, a odstavíme. Do horkého vývaru přihodíme nudle, natrhanou brukev řepku, sójovou omáčku, dosolíme a můžeme servírovat v miskách.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.