Nudlové čtverečky s uzeným masem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
948 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z přísad připravíme tužší těsto, vyválíme na plát 1 mm vysoký a necháme oschnout. Poté nakrájíme pruhy 4-5 cm široké a z nich proužky 1 cm široké a ty následně na čtverečky. Nudlové čtverečky vaříme ve zředěném vývaru z uzeného masa a necháme okapat. Uvařené maso nakrájíme na malé kousky. Máslo utřeme se žloutky do pěny, přidáme nakrájené maso a čtverečky. Vše řádně promícháme a na závěr lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.
  • 2
    Zapékací mísu silně vymastíme, vysypeme strouhankou, směs do ní vložíme a dáme do předehřáté trouby. Jakmile se pokrm začne péct, přelijeme jej smetanou.
  • 3
    Pečeme zhruba 0.5 hodiny a podáváme teplé se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.