Obalovaný camembert
25 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůStrouhanka
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1633 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
126 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Camembert rozdělíme na 4 kousky, a poté je obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance.
- 2Na pánvi si rozehřejeme olej a opatrně vkládáme jednotlivé kousky tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Smažíme po obou stranách 2-3 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.