Obložená grilovaná žemle
25 min.
Ingredience
- 4kusyŽemle tuková
- 15gramůMáslo bylinkové
- 400gramůFazole
- 2kusyRajčata
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
200 mg
Cukr
421 mg
Postup přípravy
- 1Mřížku grilu vyložíme alobalem a rozložíme na ni na plátky pokrájenou žemli. Minutu grilujeme z jedné strany, poté otočíme, potřemé máslem a grilujeme i z druhé strany.
- 2V kastrůlku ohřejeme fazole a rozložíme je na ogrilované žemle, poté je posypeme nastrouhaným sýrem a kousky rajčat. Vše zasypeme nudličkami slaniny. Lehce opepříme, vložíme na gril, pečeme tři až pět minut. Ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.