Obložená grilovaná žemle

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
200 mg
Cukr
421 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mřížku grilu vyložíme alobalem a rozložíme na ni na plátky pokrájenou žemli. Minutu grilujeme z jedné strany, poté otočíme, potřemé máslem a grilujeme i z druhé strany.
  • 2
    V kastrůlku ohřejeme fazole a rozložíme je na ogrilované žemle, poté je posypeme nastrouhaným sýrem a kousky rajčat. Vše zasypeme nudličkami slaniny. Lehce opepříme, vložíme na gril, pečeme tři až pět minut. Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.