Obložená štika
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2decilitryVíno bílé
- 50gramůKřen
- 100gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 600gramůŠtika obecná
- 30gramůKopr čerstvý
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
951 mg
Cukr
927 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce štiky osolíme a přes síto zaprášíme moukou. Prudce je osmahneme na másle, podlijeme vínem a dopečeme.
- 2Měkkou rybu upravíme na mísu, zakapeme výpekem a zasypeme nastrouhaným křenem a nasekaným koprem.
- 3Pokrm ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.