Okoun na bylinkách s limetkou

20 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
746 mg
Cukr
318 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej. Obě strany filetů rovnoměrně posypeme tymiánem, sušenou bazalkou a solí. Filety dáme na pánev.
  • 2
    Rybu smažíme 10-15 minut nebo dokud není hotová. Dáme na talíř, pokapeme limetkovou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
út 8. 4. 2014
Děkuji za tip. Vyzkoušela jsem a dobré.