Okoun na bylinkách s limetkou
20 min.
Ingredience
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 340gramůOkoun - filety
- 1špetkaBazalka sušená
- 15mililitrůOlej olivový
- 0,5kusLimetka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
746 mg
Cukr
318 mg
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej. Obě strany filetů rovnoměrně posypeme tymiánem, sušenou bazalkou a solí. Filety dáme na pánev.
- 2Rybu smažíme 10-15 minut nebo dokud není hotová. Dáme na talíř, pokapeme limetkovou šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
út 8. 4. 2014
Děkuji za tip. Vyzkoušela jsem a dobré.