Okoun na paprice

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
13 g
Vláknina
94 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okouny ponoříme do vařící vody, oškrábeme, omyjeme a osušíme. Maso na povrchu i uvnitř potřeme solí.
  • 2
    Okouny urovnáme na mísu z varného skla rozevřené, hřbetem nahoru. Pokapeme je olejem a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě za občasného přelití šťávou doměkka.
  • 3
    Před koncem pečení posypeme ryby mletou paprikou a polijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.