Okoun po selsku
40 min.
Ingredience
- 500gramůOkoun říční
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
117 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykuchané okouny omyjeme, osušíme. Maso dobře osolíme a okmínujeme.
- 2Ryby vložíme na pánev s rozehřátým máslem, pečeme 7 - 10 minut po každé straně.
- 3Upečené okouny upravíme na talíře a pokapeme citronovou šťávou.
- 4Podáváme s čerstvým celozrnným chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.