Okouník v těstíčku

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
14 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
294 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku prosijeme do misky, vymícháme s pivem a vejci do hladkého těstíčka. Osolíme, opepříme a zakryté necháme odpočinout 20 minut.
  • 2
    Pod studenou vodou opláchneme rybu, osolíme, opepříme a dáme stranou. Z bílku vyšleháme tuhý sníh a vmícháme do odpočinutého těstíčka.
  • 3
    Rybí filé obalíme v těstíčku. V pánvi rozehřejeme olej a z obou stran opečeme rybu 15 minut.
  • 4
    Citron omyjeme a nakrájíme na kolečka.
  • 5
    Podáváme s rybou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.