Okurková směs se zakysanou smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Párky nakrájíme na kostičky. Omytou, neoloupanou okurku nakrájíme na malé kousky, osolíme a necháme chvíli stát. V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, podlijeme lžící vody a chvíli podusíme. Přidáme párky, okořeníme a za stálého míchání krátce opékáme. Když párky pustí šťávu, vmícháme nakrájenou okurku a vše podusíme pod pokličkou asi 10 minut. Nakonec pokrm zjemníme zakysanou smetanou a krátce povaříme. Vhodnou přílohou je vařená rýže nebo čerstvé pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.