Okurkové jednohubky s černou ředkví, tuňákem a rajčaty

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusOkurka salátová
    • 10kusůRajčata Cherry
  • Pomazánka
    • 1kusBílá cibulka
    • 4lžíceSýr Cottage
    • 2špetkyPaprika mletá sladká
    • 2špetkySůl
    • 2špetkyPepř bílý
    • 160gramůTuňák ve vlastní šťávě
    • 0,5kusŘedkev černá
Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
269 mg
Cukr
420 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černou ředkev omyjeme, polovinu oloupeme a nastrouháme do mísy. Přidáme k ní kousky tuňáku (bez šťávy), očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli, čerstvý sýr, mletou sladkou papriku, sůl a pepř. Vše v míse promícháme.
  • 2
    Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
  • 3
    Omytou salátovou okurku osušíme, nakrájíme na plátky silné přibližně 6-7mm. Plátky okurky poklademe na mísu. Na každý plátek dáme lžičkou kopeček tuňákové pomazánky, na pomazánku posadíme půlky cherry rajčátek a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.