Okurkové jednohubky s černou ředkví, tuňákem a rajčaty
10 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 10kusůRajčata Cherry
- Pomazánka
- 1kusBílá cibulka
- 4lžíceSýr Cottage
- 2špetkyPaprika mletá sladká
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř bílý
- 160gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 0,5kusŘedkev černá
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
269 mg
Cukr
420 mg
Postup přípravy
- 1Černou ředkev omyjeme, polovinu oloupeme a nastrouháme do mísy. Přidáme k ní kousky tuňáku (bez šťávy), očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli, čerstvý sýr, mletou sladkou papriku, sůl a pepř. Vše v míse promícháme.
- 2Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
- 3Omytou salátovou okurku osušíme, nakrájíme na plátky silné přibližně 6-7mm. Plátky okurky poklademe na mísu. Na každý plátek dáme lžičkou kopeček tuňákové pomazánky, na pomazánku posadíme půlky cherry rajčátek a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.