Okurkovo-rajčatový salát se sýrem a podmáslím
10 min.
Ingredience
- 250gramůRajčata
- 250gramůOkurka salátová
- 2kusyCibulka jarní
- 100gramůBalkánský sýr
- 3špetkyPepř černý mletý
- 140mililitrůMléko - podmáslí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté rajčata pokrájíme na osminky. Omytou salátovou okurku podélně rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Očištěnou jarní cibulku pokrájíme i s natí na kroužky.
- 2Zeleninu dáme do mísy, ochutíme ji pepřem, posypeme na kostičky nakrájeným balkánským slaným sýrem a vše promícháme. Přelijeme rozšlehaným podmáslím, znovu promícháme a podáváme. Dobrou chuť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 27. 7. 2016
Okurkovo-rajčatový salát se sýrem a podmáslím
Salát byl výborný. Osvěžující rychlovka na oběd nebo svačinu. Určitě ještě udělám.