Okurkovo-rajčatový salát se sýrem a podmáslím

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté rajčata pokrájíme na osminky. Omytou salátovou okurku podélně rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Očištěnou jarní cibulku pokrájíme i s natí na kroužky.
  • 2
    Zeleninu dáme do mísy, ochutíme ji pepřem, posypeme na kostičky nakrájeným balkánským slaným sýrem a vše promícháme. Přelijeme rozšlehaným podmáslím, znovu promícháme a podáváme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 27. 7. 2016
Okurkovo-rajčatový salát se sýrem a podmáslím
Salát byl výborný. Osvěžující rychlovka na oběd nebo svačinu. Určitě ještě udělám.