Okurkový salát s bramborami

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a čerstvé ředkvičky pokrájíme také na plátky, salátovou okurku nastrouháme nahrubo. Cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme.
  • 2
    Všechny suroviny spolu promícháme a zalijeme smetanou, kterou jsme ochutili octem a solí.
  • 3
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.