Okurkový salát s bramborami
38 min.
Ingredience
- 2kusyBrambory vařené
- 80gramůŘedkvička
- 200gramůOkurka salátová
- 10mililitrůOcet vinný
- 2špetkySůl
- 50gramůCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 15gramůKopr čerstvý
- 250mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a čerstvé ředkvičky pokrájíme také na plátky, salátovou okurku nastrouháme nahrubo. Cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme.
- 2Všechny suroviny spolu promícháme a zalijeme smetanou, kterou jsme ochutili octem a solí.
- 3Salát podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.