Okurky sterilované s fazolovými lusky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky očistíme a důkladně omyjeme. Cukr a ocet rozmícháme ve vodě, přivedeme k varu, přidáme petol a necháme vychladnout.
  • 2
    Okurky rozdělíme do sklenic a průběžně proložíme omytým koprem, pálivou paprikou, pokrájenou cibulí, očištěným křenem, kolečky mrkve a fazolovými lusky. Zalijeme nálevem, zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a v páře sterilujeme po dobu 5 minut.
  • 3
    Po vychladnutí vyjmeme a uložíme v temné a studené místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.