Okurky zapečené s masem
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové maso libové
- 1kusOkurka salátová
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25litrMléko polotučné
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na hrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé koustky pokrájené maso, osolíme, přidáme utřený česnek a dusíme bez podlévání.
- 2Omytou okurku zbavíme semen, rozkrájíme na kostky, osolíme, zaprášíme trochou hladké mouky a přidáme k masu.
- 3Vše společně dusíme téměř do měkka. Poté přilijeme osolené mléko s vejci ušlehanými do pěny a zapečeme do červena.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.