Olejová bublanina

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy prosijeme mouku, cukr, kakao, kypřicí prášek a přidáme nastrouhanou kůru a vanilkový cukr. Rozklepneme vejce a s olejem vmícháme do těsta. Nakonec přilijeme mléko.
  • 2
    Vzniklé hladké těsto nalijeme do tukem vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Poklademe omytými, v mouce obalenými višněmi a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Upečenou bublaninu pocukrujeme a nakrájíme na díly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.