Olihně restované se zázvorem

23 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olihně očistíme, opláchneme a osušíme na papírové utěrce. Maso nakrájíme na prstýnky, chapadélka ponecháme, případně překrojíme na poloviny.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm do zlatova nadrobno pokrájený česnek. Přidáme olihně a zprudka, za stálého míchání, cca 1/2 minuty orestujeme. Vmícháme sójovou omáčku, najemno nakrájený zázvor, šťávu vymačkanou z citronu, cukr a nadrobno rozsekanou jarní cibulku. Důkladně promícháme a další 1/2 minuty osmahneme.
  • 3
    Hotovou směs rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.