Olomoucká smaženice

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 10gramůSádlo škvařené
    • 1kusCibule
    • 500gramůHříbky čerstvé
    • 200gramůTvarůžky olomoucké malé
    • 10gramůSůl
    • 4gramyPepř bílý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
3 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmahneme cibuli nasekanou nadrobno, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, opepříme a zakryté podusíme.
  • 2
    Když je tekutina odpařená a houby změklé, vmícháme nastrouhané tvarůžky, necháme je rozpustit. Zahustíme jimi houby místo vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.