Olomoucké zapečené filé
30 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 200gramůTvarůžky olomoucké malé
- 500gramůRajčata
- 1kusCibule
- 60gramůMáslo čerstvé
- 10gramůSůl
- 10gramůKmín drcený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky cibule a rajčat a na ně vložíme porce ryby. Osolíme, posypeme kmínem a na kousky nakrájenými tvarůžky. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.