Olomoucký tatarák Ládi Hrušky
15 min.
Ingredience
- 200gramůSyreček
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 1kusCibule
- 3gramyPaprika mletá sladká
- 5gramůHořčice plnotučná
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
51 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do misky a nakrájíme k nim na kousky změklé máslo. Máslo s tvarůžky dobře promícháme vidličkou.
- 2Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, žloutky, hořčici a papriku, a vše společně dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.