Omáčka cibulová

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
830 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku dáme větší část másla, rozehřejeme je, přisypeme cibuli nakrájenou nadrobno a přisypeme polohrubou mouku. Krátce mouku zasmahneme.
  • 2
    Poté po částech a za stálého míchání budeme přilévat vývar do jíšky. Vývar s jíšku musíme opravdu dobře rozmíchat, aby se nedělali hrudky.
  • 3
    Jíšku zalitou vývarem povaříme cca 15 min.
  • 4
    Jakmile bude omáčka hotová, přimícháme do ní zbylé máslo a nasekanou cibulovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.