Omáčka kaparová
25 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř bílý
- 40gramůTuk
- 1lžíceKapary sterilované
- 1špetkaSůl
- 4lžíceZakysaná smetana
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCibule
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
730 mg
Cukr
780 mg
Postup přípravy
- 1Z tuku, mouky, jemně nakrájené cibule a kaparů připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a necháme dobře povařit.
- 2Nakonec přilijeme hladce rozmíchanou kyselou smetanu a vše ještě krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.