Omáčka s kapary po anglicku

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
817 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
66 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
315 mg
Vápník
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme 50 gramů másla, zasypeme moukou a kráce orestujeme. Zalijeme mlékem, vývarem a přivedeme k varu. Osolíme a vaříme 30 minut.
  • 2
    Pánev odstavíme z ohně a teprve nyní vmícháme 250 gramů čerstvého másla. Nakonec vmícháme 2 lžíce malých kaparů.
  • 3
    Tato omáčka je vhodná k rybám nebo k vařenému skopovému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.