Omáčka s klobásou

35 min.

Ingredience

    • 150gramůCibule
    • 400gramůKlobása ostravská
    • 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 20gramůCeler - nať
    • 20gramůProtlak rajčatový
    • 0,5šálekOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
    • 0,5litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
57 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, promícháme a zaprášíme moukou. Vmícháme rajčatový protlak, nakrájenou celerovou nať, sůl a zalijeme vývarem (nebo vodou). Zvolna dusíme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.