Omáčka s klobásou
35 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
- 400gramůKlobása ostravská
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůCeler - nať
- 20gramůProtlak rajčatový
- 0,5šálekOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
57 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, promícháme a zaprášíme moukou. Vmícháme rajčatový protlak, nakrájenou celerovou nať, sůl a zalijeme vývarem (nebo vodou). Zvolna dusíme asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.