Omáčka s pancettou a balsamicem
15 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Linguine
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet ze šampaňského - Balsamic
- 250gramůRukola
- 150gramůPancetta
- 3litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
1 g
Vápník
123 mg
Postup přípravy
- 1Linguine vaříme dle návodu na obalu. 100ml vody, ve které se těstoviny vařily, dáme při zcezení stranou.
- 2Na pávni rozehřejeme olej a osmahneme na něm na proužky nakrájenou slaninu. Přidáme ocet, vodu z těstovin a pokrájenou rukolu. Smícháme s těstovinami, posypeme sýrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.