Omáčka s ústřicemi
16 min.
Ingredience
- 600mililitrůBešamel
- 12kusůÚstřice
- 70mililitrůOmáčka rybí
- 1špetkaPepř cayenský
- 1špetkaSůl
- 150mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
29 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
314 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Bešamel smícháme se smetanou a přivedeme k varu. Necháme projít varem a ihned odstavíme. Teprve nyní vmícháme rybí omáčku. Již nevaříme. Dle vlastní chuti osolíme a opepříme.
- 2Ústřice ohřejeme v jejich vlastním nálevu. Pouze ohřejeme, nevaříme. Slijeme vodu a okapané ústřice upravíme na talíře a přelijeme bešamelovou smetanovou omáčkou. Na 1 porci počítáme s 3 ústřicemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.