Omáčka sardelová
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusySardelové řezy
- 40gramůTuk
- 10gramůPetržel - nať
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,06litrZakysaná smetana
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z másla a z mouky připravíme světlou jíšku.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané sardele a petrželovou nať, zalijeme vývarem a necháme dobře povařit.
- 3Nakonec do omáčky přilijeme kyselou smetanu a šťávu z citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.