Omáčka vinná smetanová

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
309 mg
Cukr
434 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme šalotku a nakrájíme ji na kostičky. V kastrolu rozehřejeme máslo a vhodíme na něj šalotkové kostičky. Dusíme a přilijeme víno, které potom necháme odpařit na polovinu množství. Zalijeme rybím vývarem a přimícháme smetanu.
  • 2
    Vaříme, dokud omáčka nezhoustne, potom ji scedíme přes síto. Osolíme, opepříme a přichutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Nakonec omáčku rozmixujeme a vmícháme do ní nasekaný kopr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.