Omáčka z černých fazolí s mušlemi
30 min.
Ingredience
- 350gramůPórek
- 350gramůMušle slávky
- 1lžičkaKmín mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2stroužkyČesnek
- 1kusPaprika červená
- 50gramůBambusové výhonky
- 175gramůŠpenát listový čerstvý
- 160gramůFazolová černá omáčka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a pokrájíme pórek, do velké mísy dáme vařené mušle se zelenými okraji, posypeme kmínem a promícháme, aby se obalily. Dáme stranou na později.
- 2Rostlinný olej rozpálíme ve woku, přidáme nakrájený pórek, rozetřený česnek a pokrájenou červenou papriku. Smažíme 5 minut, přidáme do woku špenát, bambusové výhonky a vařené mušle a smažíme 2 minuty.
- 3Omáčkou z černých fazolí zalijme všechny suroviny ve woku a promícháme, aby se obalily. Povaříme několik vteřin za občasného míchání.
- 4Okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.