Omáčka z černých fazolí s olihněmi

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 450gramůOlihně
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká
    • 0,5lžičkaSůl
    • 1kusPaprika zelená
    • 2lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
    • 1kusCibule červená
    • 160gramůFazolová černá omáčka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kroužky olihní opláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Smícháme v misce hladkou mouku a sůl. Přidáme kroužky olihní a zamícháme, aby se obalily.
  • 2
    Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Podzemnicový olej rozehřejeme ve woku a osmahneme na něm pokrájené papriky a pokrájenou červenou cibuli. Přidáme do woku kroužky olihní a 5 minut smažíme.
  • 3
    Do woku přidáme omáčku z černých fazolí a vaříme, dokud nezačne bublat.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.