Omáčka z kachních volat

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Volata pokrájíme na menší kusy.
  • 3
    Sádlo necháme rozpálit a 10 minut na něm restujeme zeleninu. Poté přidáme volata a pokrájenou slaninu. Restujeme dalších 10 minut.
  • 4
    Přilijeme armaňak a necháme odpařit. Nakonec přilijeme víno a vývar.
  • 5
    Zakryté dusíme 20 minut.
  • 6
    Osolíme, opepříme, přidáme sekanou petržel a česnek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.