Omáčka z másla, hořčice a žloutku

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
34 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
140 mg
Cukr
241 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V menším hrnci rozpustíme lžíci másla a vodu, za stálého míchání necháme spojit, sporák vypneme a směs odstavíme, teď do ní důkladně zamícháme žloutky, opět postavíme na sporák a přimícháme zbylé máslo, omáčka se nesmí vařit.
  • 2
    Omáčku osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou.
  • 3
    Nakonec vmícháme hořčici a nasekaný estragon.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.