Omáčka z rajčat a celeru
50 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůCeler bulvový
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSkořice mletá
- 1kusBobkový list
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 4kusyNové koření celé
- 20gramůCibule
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytá, nakrájená rajčata a očištěný, nakrájený celer uvaříme doměkka. Zahustíme jíškou z másla, mouky a cibule, přidáme cukr, sůl, koření a vše povaříme.
- 2Nakonec omáčku prolisujeme a podle chuti okyselíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.